Pica na roštilju za svaku priliku Pisao sam na ovu temu u nekoliko mojih kuvara i stalno joj se vraćam, dok moja jubav prema kulinarstvu sve više raste. Moja supruga i ja uživamo u degustiranju pica u novim restoranima, posećujući […]
Pica na roštilju za svaku priliku Pisao sam na ovu temu u nekoliko mojih kuvara i stalno joj se vraćam, dok moja jubav prema kulinarstvu sve više raste. Moja supruga i ja uživamo u degustiranju pica u novim restoranima, posećujući […]
Malo o roštilju i pivu Svi već dobro znamo da se roštilj i pivo izvrsno slažu, pa zašto ih onda ne bismo sjedinili? Jednostavno je napraviti sos za roštilj sa vašim omiljenim pivom. U stvari, to nije neuobičajeno za […]
Pileći batak i karabatak na kajunski način Kuvarima koji se takmiče u roštiljanju, pileći batak i karabatak su omiljeni. Batak i karabatak predstavljaju tamno meso sa više masnoće od belog mesa. To znači da su sočniji i manja je […]
File od svinje i goveda Za ovaj recept uzmite flašu svog omiljenog crnog vina. Pijuckajte polako čašu vina dok pripremate ovaj izvrstan recept. U zavisnosti od sredine u kojoj se nalazite, ovaj komad mesa je poznat po različitim nazivima, […]
Više od 30 godina sledimo isti cilj – negujemo običaje i tradiciju, čuvamo prepoznatljiv kvalitet i delimo ih sa svim ljudima dobre volje… Dobrodošli u Žar Mance, salaš u srcu grada!
U Kisačkoj 11, za Vas na ćumuru pripremamo tradicionalna srpska jela, za lepšu polovinu originalne specijalitete naših majstora, a mališane dočekujemo u bajkovitom dečjem kutku i igraonici.